+32 (0) 479 40 37 66

Steen in de badkamer

Steenelementen in een badkamer zorgen voor een relaxte sfeer, daarnaast zijn deze stenen badkamerproducten altijd voorzien van een uniek design, door deze producten in uw badkamer te halen, geeft u uw badkamer een uniek karakter, u maakt er een plek van waar u graag tijd doorbrengt en waar u kunt ontspannen.

Gebruikt van natuurlijke materialen
De natuurlijke materialen waarvan de badkamerproducten gemaakt zijn, maken dat de producten adembenemend zijn en absolute blikvangers in uw badkamer.
Ook brengt steen een natuurlijk element naar uw badkamer. Naast deze natuurlijke sfeer, krijgt u ook een rustieke ambiance in de badkamer.
Alle ingrediënten die u nodig heeft om helemaal tot rust te komen in de badkamer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een badkamer in te richten met steen.
U kunt kiezen voor enkel badkamerproducten die gemaakt zijn van steen, maar u kunt er ook voor kiezen dit materiaal veel verder in uw badkamer te verwerken.
Zo zijn er prachtige ruwe stenen die u aan de wanden kunt bevestigen. Zo krijgt u een hele natuurlijke, moderne en ook duurzame badkamer.

IMG_0220  Bad Matthys

U kan ook voor de vloer natuursteen gebruiken.
Hiervoor is het verstandig als u een minder ruige steensoort kiest dan voor de muur, zo creëert u ook contrast in de ruimte.
Ook in uw doucheruimte kunt u steen op de vloer leggen.
Wastafels heeft u vaak ook in een stenen variant, die zeer natuurlijk overkomt en daarnaast bijdraagt aan de sfeer in de badkamer.

Er zijn heel veel mogelijkheden en u kunt zelfs een badkamer met stenen producten op duizend en één manier inrichten!
Laat u inspireren door de talloze ideeën.

M_Badkamer_5  M_Badkamer_3  grove-steen-achter-het-bad

Masieve arduinen wasbakjes  IMG_0885

TeakMeubel_Wasbak_Kei_2 teak wasmeubel met carara wasbak 2  Teak-wasmeubel Jasberg verzoet 2