OFYR CLassic 100
OFYR Classic 100-100

OFYR is een functioneel kunstwerk

Ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap.

Het hele jaar door gezellig samen buiten koken.

Met de OFYR is buiten koken een feest van voorgerecht tot dessert. Of u nu eieren bakt, groenten of mosselen met de OFYR ontsluit u een wereld vol mogelijkheden.

Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

de OFYR BBQ zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden rechtstreeks in het vuur. De bakplaat is met een spatel zeer gemakkelijk te reinigen doordat al het vuil in het vuur geschoven wordt. Daarna is het even afnemen met een vochtige doek en de OFYR BBQ is weer klaar voor gebruik.

Ferleon Cookware – 10 redenen waarom een gietijzeren kookpot van Ferleon niet mag ontbreken in je keuken

Het beste eindresultaat

Prachtig ontworpen en personaliseerbaar

Je hebt een nieuwe keuken. Of een nieuw fornuis of kookeiland. Of gewoon goesting in een nieuwe reeks kookpotten! Dan wil je ook dat die 100% matchen met je eigen smaak en inrichting. Strak of landelijk, het Ferleon design is zo mooi dat het past in elke keuken.
Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat je voor alle onderdelen van de producten apart een kleur kan kiezen. Neem daarbij een reeks doppen in verschillende materialen en het is mogelijk om zelf een unieke kookpot samen te stellen. Probeer het zelf eens, stel je pot zelf samen.

Kookpot kan in de oven

Langdurig warmtebehoud en optimale warmteverdeling

Uiterst duurzaam

Gemakkelijk in onderhoud

Voor gebruik binnen én buiten

Uiterst geschikt voor inductie

Als je op inductie kookt zijn gietijzeren kookpotten zeker iets voor jou. Bij het koken op inductie is er amper verlies aan energie doordat enkel de bodem van de pot warm wordt door een magnetisch veld. Niet alle kookpotten zijn hiervoor geschikt. Omdat gietijzeren braadpannen van Ferleon sowieso een dikke bodemlaag uit gietijzer hebben zijn de potten uitermate geschikt.

Bij het gebruik van directe warmtebronnen zoals gas of op de barbecue zullen de meeste potten vervormen en daardoor niet of niet meer efficiënt werken op inductie. Dit is niet het geval bij gietijzer, als je een kookpot van Ferleon hebt gebruikt op de barbecue kan je deze daarna gewoon terug gebruiken op je inductiekookplaat zonder verlies aan energie.

Ecologisch en 100% recycleerbaar

Belgisch kwaliteitslabel