OFYR CLassic 100
COVID Update
Workshops zijn tot het einde van het jaar geannuleerd. Wij bekijken samen met BBQ-Academy begin 2021 wanneer we een nieuwe workshop inplannen.

Voor diegenen die reeds ingeschreven waren blijft de inschrijving geldig bij een volgende workshop. Wij informeren jullie tijdig voor de nieuwe data.


Heb je onlangs een Ofyr aangekocht omdat je het vlammenspel zo mooi vond?  Of heb je ooit zo’n toestel aangekocht omdat het jou eenvoudig leek om mee te werken en creatief mee aan de slag te gaan?  Of heb je de aankoop van een Ofyr in gedachten maar twijfel je nog of dit wel iets voor jou is?

Net hetzelfde verhaal rond de Ferleon plancha: een prachtig ontworpen toestel van Belgische makelij maar wat kan je er nu precies mee?  Is het iets dat past in jouw outdoor kookbeleving?  Of heb je het al thuis staan maar wil je er meer mee kunnen doen ? Wist je dat Ferleon ook een reeks mooie kookpotten heeft die op zowel de plancha als de Ofyr kunnen gebruikt worden?

Wel, al deze vragen gaan wij voor jullie beantwoorden tijdens deze interactieve workshop!  Chef Patrick van de BBQ Academy gaat samen met jullie aan de slag op en rond de toestellen.  De deelnemers bereiden samen met de chef enkele hapjes voor, gevolgd door een voor- en hoofdgerecht en afsluiten doen we uiteraard met een dessert.  Jullie krijgen van Patrick de nodige tips & tricks, de do’s en don’ts voor beide toestellen.

meer weten over de workshop

November korting

Ben je nog op zoek naar een unieke tafel voor in je keuken, living, salon of tuin?
Ontdek ons uitgebreide aanbod en geniet van kortingen op onze toonzaal modellen.

Heb je iets specifiek in gedachten en kan je het nergens anders vinden?
Bel of stuur een e-mail voor een afspraak en wij maken met plezier tijd voor jou vrij.

Ontdek promoties 2020

Ontdek onze OFYR-pakketten en onze promoties van Ferleon 2020.
In onze webshop kan je al enkele zaken terug vinden, die wordt regelmatig verder aangevuld.
Heb je vragen of kan je iets niets terug vinden op de site, stuur ons gerust een mailtje naar info@steenhouwerijmatthys.be


          

OFYR pakket - 85 - Steenhouwerij Matthys - Stone & Motion


          

OFYR pakket - 100 - Steenhouwerij Matthys - Stone & Motion